Musikverksamhet

STUDIO

Kreativ Fritid kan erbjuda ungdomar i Lerum möjligheten att testa på, lära sig eller bara låna en musikstudio för att göra morgondagens hits, antingen i Hulan eller i Stenkullen.

Vi använder Logic X eller Reason 7 som programvara, och det finns mikrofon, gitarr, eltrummor och synth/piano att tillgå. Prata med Shaun på ”Blå Gården” i Hulan eller Max i Stenkullen om du är intresserade av att testa på eller låna!

DJ

Är du sugen på att lära dig spinna skivor (eller är det kanske Spotify)? DJ-verksamheten hos oss har en lång tradition, och flera före detta gårdsbesökare arbetar idag aktivt som DJ:s.

För att kunna genomföra våra olika arrangemang är vi beroende av att ha kunniga ungdomar som klarar av att hantera vår moderna DJ-utrustning. För mer information, hör av dig till Lerums fritidsgård eller prata med din fritidsledare.

REPLOKAL

smalgitar

På Fritidsgården i Lerum (Torpskolan) finns möjlighet för ungdomar att låna, fullt utrustade, replokaler med mikrofoner, gitarrer, basar, förstärkare, synthar och flera trumset.

För mer information kontakta Lerums Fritidsgård eller din lokala fritidsledare.