Arrangemang

Tryck/klicka på respektive arrangemang för att hoppa direkt till texten!

VALBORG

KF arrangerar traditionsmässigt drogfria arrangemang på valborgsafton. 2016 höll gården öppet från 14:00-02:00 på natten. På dagen åkte ett 30-tal ungdomar till Göteborg och spelade paintball, och man avslutade sedan kvällen med grillning och tävlingar på Lerums Fritidsgård vid Torpskolan.

valborg2016

 

LUSSE LIGHT

KF arrangerar traditionsmässigt drogfria arrangemang på eller runt Lucia. LusseLight är ett sådant arrangemang som består av cafeteria och en live-del där kända band och lokala förmågor spelar inför kommunens ungdomar. Det arrangeras samtidigt ett stort disco med DJ:s från gårdarna, talangtävlingar, tvspelsturneringar m.m.

MUSIK-KVÄLLAR

En av alla möjligheter som finns att göra på gården för ungdomarna är att dra nytta av dess replokal, och studio. Vid intresse arrangeras även spelningar på Lerums fritidsgård av band som deltar i gruppverksamhet på fritidsgården och andra lokala band. Ungdomarna är själva med och förbereder och genomför arrangemangen med vägledning av erfarna fritidsledare.

SCHOOLS OUT

Schools Out är ett större arrangemang som genomförts på skolavslutningsdagen. Utformning har tidigare varit olika från år till år, och under ett par år genomfördes arrangemanget på Vattenpalatset i Lerum.
Evenemangen var mycket lyckade och välbesökta då ca. 500 ungdommar hade deltagit.

BARNDISCO

Varje år arrangerar KF ett flertal barndiscon för barn som går årskurs 4-5. Vi har mångårig erfarenhet av liknande discon och de genomförs ett par gånger per termin. Besöksantalet brukar vara 200-250 glada barn.

Plats: Lerums Fritidsgård på Torpskolan
Tid: Fredagar Kl. 19.00-22.00
Kostnad: 30 kr (med möjlighet till förköp på fritidsklubbarna för 20 kr).
Personal: Fritidsledare från klubbarna och ungdomar från Fritidsgårdarna.
Övrigt: Tänk på nötallergiker. Ta ej med eget godis.

Har ni några frågor kan ni ringa eller komma in till oss på Fritidsklubben. Ni är även hjärtligt välkomna att besöka oss under kvällen.

Telefon: 0302-18675