Om oss

kreativ_logoKreativ Fritid är ett personalkooperativ som driver barn- och ungdomsverksamhet i Lerums kommuns centralort. Verksamheten består av fem fritidsklubbar samt tre fritidsgårdar belägna i Lerum, Stenkullen och Hulan (klubbar drivs även vid Aspenäs och Almekärr ).

Fritidsklubbarna bedrivs som öppna verksamheter där alla barn som går i årskurs 4-6 är välkomna under eftermiddagstid. Alla barn har rätt att komma till klubben efter skolan om och när de vill, utan någon form av inskrivning (vid lov och speciella tillfällen krävs dock anmälningar för mat i förväg).

Gårdarna har öppet under kvällstid och viss helgtid. Barndisco, Ungdomsdanser, Rockkvällar, School’s out, Valborgsresan och Lusse Light är exempel på arrangemang som Kreativ Fritid anordnar för barn och ungdomar i Lerums kommun.

Kreativ Fritid har sedan flera år tillbaka hand om simskola, kiosk och underhåll av badplatsen vid Stamsjön i Lerum. Av oss kan man också hyra samlingslokal för t.ex. barnkalas (belägen i Hulan) med enkel ljud- och ljusanläggning. Vi har även portabel ljud- och ljusanläggning för uthyrning.

För allmänna förfrågningar och kontakter till ordförande/styrelse, ring till huvudkontoret under utsatt tid. Under övrig tid eller med mer specifika frågor, kontakta respektive fritidsklubb/fritidsgård.

KONTAKTA OSS